Vastgoedoptimalisatie

   

Over de voor- en nadelen van vastgoed verwerven via uw vennootschap dan wel privé is al veel geschreven, maar weinigen wagen zich aan een exacte berekening van de verschillen. Wij hebben wel die moeite gedaan en kunnen voor u financiële gevolgen van vb. een gesplitste aankoop of van een vruchtgebruikconstructie berekenen.

De uitkomst zal van veel factoren afhankelijk zijn (o.a. kadastraal inkomen, aankoopprijs, beroepsgebruik, financiering, de vennootschap, …) Daarom hebben wij een berekeningsmodule ontwikkeld die d.m.v. de discounted cashflowmethode deze complexe rekenoefening kan maken. Zo krijgt u in een oogopslag het fiscaal resultaat van de verschillende mogelijkheden in uw specifieke situatie.
 
Staat u op het punt een pand aan te kopen, maar weet u niet of (gedeeltelijke) aankoop met de vennootschap wel een goede zaak is voor u? De juiste keuze maken levert u geld op!
 
Deze tool wordt omwille van zijn complexiteit niet online aangeboden. Gelieve ons te contacteren voor een gepersonaliseerde berekening en advies op maat.
   
 
 

Kies voor De Saedeleer!